keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Yksinkertainen on kaunista, koukuissakin

Meillä on tuulikaapissa vaatekaapin lisäksi paikka henkareille, mutta halusin tilaan myös jonkinlaiset koukut, jotta vieraiden olisi helpompi laittaa takkinsa naulaan. Olin jo pitkään katsellut tätä perinteistä koukkumallia ja pari päivää sitten kävimme ostamassa niitä Kodin Terrasta. Koukku on jämäkkä ja yllättävän painavakin. Päävärit tuulikaapissa ovat harmaa, valkoinen ja musta, joten valkoiset koukut olivat helppo valinta mustan grafiikan alle.
"Onni on oma koti!"-sisustustarran äitini osti meille jo edelliseen kotiin ja siellä se odotti pari vuotta, kun sopivaa paikkaa ei löytynyt. Nyt se sopi hyvin oven yläpuolelle eli kannatti odottaa sopivaa paikkaa. Taustalla eteisen katossa näkyy Yki-plafondi, joka antaa muuten todella hyvän valon.
Hayn Wire-henkarit sopivat valkoisen hattuhyllyn kanssa yhteen. Raitatapetti on veljeni olohuoneen tapettia, häneltä oli jäänyt sitä tarvittava määrä ylimääräiseksi, joten tapetoin sillä tuon taustaseinän. Se tuo vähän vaihtelua, kun kaikki seinät eivät ole harmaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti