maanantai 4. maaliskuuta 2013

Oranssia olohuoneessa

Olohuoneessa on iso tummanharmaa kulmasohva. Kolmen chihun kanssa koirat pitää pttaa huomioon sisustuksessakin. Koirat tykkäävät istua selkänojalla tai käsipuulla ja katsella kotiin tulevia naapureita. Olisi melkein chihun rääkkäystä, jos hankkisimme pienemmän sohvan, jolta ei enää pystyisi makoillessaan kurkkimaan ulos.

Meidän koiramme ovat kaikki valkopohjaisia, mutta valkoiset karvat eivät silti näy häiritsevästi sohvalla, koska se ei kuitenkaan ole ihan yksivärinen. Ainoastaan joskus karvanlähtöaikana (alkoi muuten suunnilleen viikko sitten jo meillä) tuntuu, että sohvalla on erittäin ekologinen karvaviltti :D
Selkänojalla olevassa Pia Wallenin Cross-huovassa on kivan pehmeän näköinen pinta.
Artekin pyöreä oranssikantinen 90C-pöytä on oikea väripilkku. Haluaisin tuohon viereen vielä samanlaisen pienemmän pyöreän pöydän, erivärisen kylläkin. Kukkakimpun sain lahjaksi anopilta.
Torkkupeitonkin pitää tietysti olla oranssi. Chihulaumamme 10-vuotias pomo osaa rentoutua ja nukkuu aina yönsä peiton alla, jopa kesähelteillä. Tässä on kuitenkin menossa vain lenkin jälkeiset lyhyet päivätorkut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti