sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Koivumetsä

Meillä on eteisessä Cole and Sonin Woods-tapettia. Olen ollut erittäin tyytyväinen valintaan ja eteinen on mielestäni yksi kivoimpia paikkoja kodissamme. Eteisessä on viisi ovea, ja tietenkin myös iso oviaukko olohuoneeseen. Tapettia ei ovien vuoksi saanut ehjälle seinälle, mutta itseäni eivät oviaukot häiritse, laatikostojen kohdalla on kuitenkin tarpeeksi pitkä pätkä tapettia kokonaisuudessaa, jotta idea tulee hyvin selville.

Lattia on korkkia, eteisessä ja keittiössä oli erittäin kuviollinen laattalattia, jonka päätimme vaihtaa korkkiin. Muualle taloon sai jäädä parkettilattia. Korkkilattia vaikuttaa tosi hyvältä ratkaisulta, se ei ole liukas koirien tassujen alla.

Eteisessä olevat laatikostot ovat Muuramen vanhaa tuotantoa. Pienemmän laatikoston löysin jo ekaan kotiimme kirpputorilta, hintaa oli huimat 20 euroa. Leveämpi laatikosto maksoi Kontissa puoleen hintaan 12,5 euroa. Eivät varmaan hinnoittelijat tienneet, mitä myivät. Toisen laatikoston etulevy oli luullakseni pihlajaa ja toisen tammea, joten maalasin etulevyt valkoiseksi, kun ne tähän kotiin päätyivät vierekkäin. Valkoiset rungot saivat jäädä alkuperäiseen maaliin. Toisen laatikoston vanhat jalat olivat 5 cm korkeammat kuin toisen, mutta pienen sahauksen jälkeen korkeusero oli poissa.
Punainen laadukas muovimatto on melkein kolme metriä pitkä ja aivan kuin tehty tähän tilaan. Talon entinen omistaja oli jättänyt sen varastoon varmistettuaan ensin meiltä, saako sinne jättää jotain hänelle tarpeetonta. Pesun jälkeen matto löysi paikkansa meiltä sitten ihan sisätiloista.



Seinällä oleva peili on rippilahja kummisedältäni ja Villeroy & bochin kynttilänjalat saimme häälahjaksi. Meillä on olohuoneessa oranssia, mm. oranssikantinen olohuoneen pöytä, joten kynttilöiden väriksi valikoin tietysti iloisen oranssin. Meillä käytetään muutenkin aika paljon värejä sisustuksessa.

Ja loppukevennyksenä vielä kuva meidän perheen keskimmäisestä söpöliinistä. Ja vilahtaahan sen poikakin tuolla oikeassa kulmassa :)

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Onpa tosi kaunis tuo teidän eteinen! Itsekkin olen huomannut himoitsevani tuota samaista tapettia eteiseen :) Muuramen lipastot on aikalailla ikuisia joten olet kyllä tehnyt tosi edukkaita löytöjä! Jään seurailemaan kivaa ja tuoretta blogiasi!

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos tuoreen blogini ekasta kommentista :)
      Olen huomannut, että jos jotain oikein kovasti himoitsee, yleensä siihen on sitten hankinnan jälkeenkin tyytyväisempi kuin heräteostoksiin, juuri niin kävi itsellänikin tämän tapetin kohdalla.
      Aurinkoista sunnuntain jatkoa sinullekin!

      Poista