torstai 21. maaliskuuta 2013

Olohuoneen uudet verhot ja pöytäpohdintaa


 Tein Artekin sinisestä Siena-kankaasta äitini ompeluavustuksella itselleni uudet purjerengasverhot. Sininen väri kankaassa on aika tummansinistä. Meillä on oranssikantinen pöytä, ja oranssihan on sinisen vastaväri. Mielestäni oranssi ja sininen sopivatkin tässä huoneessa hyvin yhteen.
Gantin tummansininen baby-tyyny mätsää verhojen kanssa, eikä myöskään kokonsa vuoksi peitä Mademoiselle-tuolin selkänojaa liikaa.

Nyt meillä on myös kaksi isoa mattoa olohuoneessa vierekkäin. Matot ovat samanlaiset ja samanväriset, vaikka kuvassa se ei siltä näytäkään. Välttämättä tähän tilaan ei tarvitsisi näin paljon mattoja, mutta koska nuo kaksi nuorempaa koiraa juoksevat usein kauheaa rallia ympäri, on matto parempi alusta kuin liukas parketti.

Alapuolella olevassa ensimmäisessä kuvassa on vain yksi pöytä, toisessa kokeilin sen kaveriksi telkkuhuoneen viuhkajalkaista pöytää. Ajattelin kokeilla, sopisiko tuohon viereen edes toista pienempää valkoista pöytää, kuten olen suunnitellut.


Yhdellä pöydällä

Kahdella pöydällä

 Sopiiko tuohon vierekkäin kaksi pöytää vai kannattaako hylätä ajatus toisen pöydän hankkimisesta?


4 kommenttia:

  1. Kylläpä näyttää toi vika kuva hyvältä, hyvin oot mätsännyt valkoista ja oranssia keskenään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oranssi ja keltainen on mun ykkösvärejä tällä hetkellä :)

      Ja tervetuloa ekaksi kirjautuneeksi lukijaksi! Samanlainen huippuhetki kuin aikoinaan ekan kommentin saaminen :D Kaikki, jotka ovat joskus aloittaneet blogin kirjoittamisen, tietävät varmasti tunteen :)

      Poista
    2. Joo mä muistan miltä tuntui kun sai ensimmäisiä lukijoita ja kommentteja :D

      Poista