torstai 14. maaliskuuta 2013

Chihupennun parhaat lelut

Meidän 8 kk vanha urospentumme ei ole kovin valikoiva lelujensa suhteen. Sille kelpaa leluksi melkein mikä tahansa. Alla olevassa kuvassa se on juossut minua sohvalle karkuun varastettuaan yöpöydältäni melkein tyhjän käsirasvatuubin.
Sohvalla pentu pyörittää vartaloaan kuin hyrrää tajuttuaan, minkä aarteen onkaan löytänyt. Onhan sen pakko olla jotain hienoa, kun sitä pois yritetään ottaa.
Sohvalta hypätään alas ja juostaan ympäri kämppää (oma isä perässä) ainakin kymmenen minuutin ajan niin kovaa vauhtia, että melkein jokainen matto on saatu ryttyyn.
Kun lopulta saan aarteen napattua siltä pois, se sujahtaa perässäni vessaan ja nappaa lattialle tippuneen hiuslenkin. Ja sen kanssa melkein sama aarreleikki. Hiuslenkit ovatkin aina olleet sen mielestä tosi hauskoja. Mutta kuvan ottohetkellä sitä taas onnistutaan näyttämään aivan viattomalta.
Mutta ei tälle pennulle mitään keräystä tarvitse järjestää, jotta se saisi kunnon leluja. Meillä on niitä niin paljon, että voisimme perustaa vaikka (pehmolelu)kaupan. Ja tuo samainen pentu tekee sitä, että se levittää koreista aina suurimman osan leluista pois, vaikka sitten lopulta leikkiikin vain muutamalla kerrallaan. Chihut ovatkin yleensä aika kekseliäitä ja hyvin leikkisiä, aikuisenakin.

2 kommenttia:

  1. Ihana koira, monen vanha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä jutussa oleva riiviö on päälle 8 kuukautta vanha. Lisäksi meillä on vuonna 2002 ja 2010 syntyneet chihut, kaikki uroksia :)

      Poista