torstai 28. maaliskuuta 2013

Sydänchihu ja telkkuhuoneen kukka-allas

Kokeilin siirtää keittiössä lehtialtaana toimineen kukka-altaan telkkuhuoneeseen. Siinä on tällä hetkellä Arabian vanhoissa kukkaruukuissa kaksi viherkasvia, jotka löytyivät ennestään eteisestä. En ole vielä ihan varma, tykkäänkö altaasta tuossa vai palaako se keittiöön.

Telkkuhuoneen viuhkajalkapöytää en ole vielä toistaiseksi ainakaan sirtänyt takaisin olkkarista, pikkupöydän virkaa toimittaa tällä hetkellä Artekin vanha jakkara.
 
Svenskt Tennin pellavatyynyt norsukuosilla ovat pysyneet jo pari vuotta hyvinä. Ne eivät mene edes erityisemmin ryppyyn, vaikka chihut tykkäävätkin usein makailla niiden päällä, untuvatyynyt sisällä mukautuvat niin mukavasti niiden haluamalla tavalla.

Samsungin Smart-TV on erittäin ohut ja tulee seinästä vähemmän ulos kuin jotkut taulumme. Tv-tasona on Muuramen kakkosia koivuovilla, nekin on ostettu jo ekaan kotiimme, kuten suurin osa huonekaluistamme. Pyrin hankkimaan huonekaluiksi klassikoita, joihin toivottavasti en ole vielä viiden tai edes viidentoista vuoden päästä kyllästynyt.

Alla olevassa kuvasarjassa keskimmäinen chihumme taistelee kovia kokeneen huskyn kanssa. Huomatkaa kyljessä oleva sydänkuvio. Näissä kuvissa se ei näy parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kuvio on aivan symmetrinen ja täydellinen sydän. Ainoa virhe on, että sydän on kellahtanut 90 astetta vasemmalle kallelleen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti