sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Liitutaulutarran kanssa taistelua

Ostin K-raudasta 2 metriä liitutaulutarraa, paketti sisälsi lisäksi viisi eri väristä liitua ja se maksoi 9,90 e, ei siis ollut hinnalla pilattu. Leikkasin arkista ensin neliön ja kävin laittamassa sen veljeni seinälle (tervehdyksien kanssa), tarra jäi seinälle hyvin kiinni. Lisäksi leikkasin vielä talteen toisen samanlaisen neliön, jota en ole vielä käyttänyt.
Yli metrin mittaisen pätkän yritin kiinnittää eteisen komeron seinään, mutta pinta oli ilmeisesti liian liukas, koska se ei jäänyt siihen hyvin kiinni.

Otin tarran pois ja yritin kiinnittää sen uusiksi keittiöön, mutta reunat eivät enää ottaneet hyvin kiinni. Jouduin siis pienentämään tarran vapaalla kädellä leikatuksi ympyräksi. Keskeltä tarra otti vielä hyvin kiinni ja tuo palanen on pysynyt hyvin seinässä. Katsotaan, kuinka kauan jaksan sitä tuossa katsella. Tarkoitukseni oli kirjoittaa tarraan vaikka vohvelitaikinan ohje, mutta ympyrästä tuli niin säälittävän kokoinen, että eihän sitä siihen taida tarpeeksi isolla saada kirjoitettua.

Olohuoneessa oranssi pöytä sai viikonlopun kunniaksi kaverikseen oransseja tulppaaneita.

Chihut väsähtivät äsken ja päättivät mennä lyhyille päikkäreille. Vanhin jaksoi ensin vielä vähän aikaa kytätä naapureita ikkunasta, mutta alkoi pian itsekin nukkua.

Torkkupeiton päällä nukkuu meidän chihulauman vauva, joka sekin alkaa pian olla jo "iso" poika.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti