lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pompulavillamatto

Askossa on tällä hetkellä tosi hyvässä kanta-asiakastarjouksessa Nirvana-villamatto. Mattoja on kolmea eri kokoa, mutta tämä 160 x 230 cm maksoi nyt 249 e, normaalihinta oli 429 e. Sävyvaihtoehtoja oli tarjolla neljä erilaista. Yleensä tällaiset pompulamatot ovat aika kalliita, joten hinta oli mielestäni ihan ok.
Itselleni en tätä ihanaa mattoa saanut, äitini osti sen ja minä saan vastaavasti hänen vanhan mattonsa olohuoneeseeni toisen samanlaisen kaveriksi. Koirien on helpompi juoksennella ympäriinsä, kun jalat eivät luista parketilla ja mattopinta-alaa on enemmän. Matto tulee ensi viikolla pesulasta, jolloin saan otettua kuvia kahdesta matosta vierekkäin.
Matto on 100 % huovutettua villaa ja se on tehty käsityönä Intiassa ilman lapsityövoimaa, näin ilmoitettiin muutamassakin kohdassa maton pohjassa.
Maton pinta tuntuu jännältä jalan alla ja näyttääkin ihan hauskalta.
Yhdessä liikkeessä oli tänään kaikki tuotteet -50 %, ostin metallisen pienen nallekellon, jolle jäi hintaa 3,50 e. Ei kai nalleista tykkääminen ole vain lasten etuoikeus :D ?
Pienenä vinkkinä vielä, että chihuihmisten kannattaa hankkia ainakin kaksi chihua, niin on sitten aina kaveri lähellä putsaamassa korvat ja silmät.


7 kommenttia:

  1. Ihana matto! Harkitsen samanlaisen ostoa. Lähteekö matosta häiristevästi karvaa? Olen lukenut, että se voi olla villamattojen ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on kyllä luonnossa ihana, kivaa vaihtelua nukkamattoon, joka tuonkin maton tilalla ennen oli.
      Valitettavasti en osaa antaa pitkän ajan kokemuksia, mutta vajaassa viikossa matosta ei ole lähtenyt yhtään karvaa. Kun taas yli viisi vuotta sitten ostetusta Ikean villamatosta lähti kyllä heti ekasta päivästä alkaen villaa (ja lähtee muuten vieläkin vähän). Saattaahan olla, että tuosta ei tule edes lähtemään niin paljon, koska villa on huovutettua ja ommeltu kiinni tuollaisiksi pikkupalloiksi.
      Mutta ainakaan vielä vajaan viikon jälkeen ei siis ole kyllä matosta irronnut yhtään mitään :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta. Pitääpä mennä kauppaan katsastamaan mattoa tarkemmin.

      Poista
  2. Moikka!

    Kyseinen matto on meillä vakavasti harkinnassa. Ainoana huolena on, että mahtaakohan keittiönpöytä + tuolit pysyä tämän päällä tukevasti (matto näyttää niin muhkuraiselta). Mitä luulet?

    Kiitokset jo etukäteen avustasi! :)

    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Soitin äidille ja käskin hänen kokeilla keittiön tuolia matolle. Tuoli oli kuulemma istuessakin täysin tukeva, ei heilunut tms. Pompulat ovat niin pehmeät, että ainoastaan painuvat tuolin jalan alle, eivät siis ainakaan tuolia heiluttaneet. Tuoli oli Artekin 66, eli jalat eivät ole mitkään erityisen kapeat.

      Ja sinuakin varmaan kiinnostaa nyt puolen vuoden käytön jälkeen tieto siitä, että karvaa tai villaa ei ole matosta irronnut lainkaan, ovat siis hyvin pompulat pysyneet kasassa :)

      Poista
  3. Voi suuret kiitokset vaivannäöstäsi! Tämä oli minulle valtava apu. Pakkohan tuo on nyt kotiin hakea :)

    Oikein mukavaa viikon jatkoa!

    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti matto miellyttää kotonakin, se on kyllä kaunis. Hauskaa viikon jatkoa sinnekin!

      Poista