keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Uusi Muuton E27-valaisin

Tietokonehuoneen uusi valaisin, Muuton E27 mustana, on viimeinkin saatu kattoon. Laitoimme sen sille korkeudelle, että siitä pystyy kulkemaan pitkä mies alta ilman, että pää osuu lamppuun. Kivalta se  näyttää silti, ei haittaa lampun ilmettä ovelta katsottuna.

Valaisimen mukana ei tule kattokuppia ja kiinnityskin on pelkällä sokeripalalla. Minä halusin kattokupin, joita ei tähän hätään löytynyt mustana. Valkoinen siinä nyt on, mutta huomaahan sen, että musta sen olisi pitänyt olla :) Johto ja valaisimen muut mustat osat ovat pinnaltaan silikonimaisia.

Telkkuhuoneessa näytti eilen illalla tältä. Matolla oleva husky oli kokenut teurastuksen, pitäisi taas paikata siinä oleva aukko, koska tuo on yksi lempileluista. Onneksi kukaan koiristamme ei syö mitään luvatonta, eli ei ole vaaraa, että täytteitä olisi päätynyt suuhun asti.
Syyllinenkin on selvillä. Vaikka edessä oleva pikkupirpana yrittää kääntää päätään viattomasti sivulle ja näyttää söpöltä, harhautus ei onnistu. Siinä istuu syyllinen huskyn teurastukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti