perjantai 31. toukokuuta 2013

Sisustukseen sopiva söpöliini + kuvia tietokonehuoneesta

Suloinen pikkumiehemme oppi tänään möyrimään. Se näytti itsekin vähän hämmentyneeltä heittäytyessään selälleen ja kieputellessaan ekan kerran nurmikolla. Tarkistin paikan, ja haiseva kuollut matohan siinä oli. Mato siis laukaisi sen, että nuorin chihumme oppi viimeinkin möyrimään. Olen sitä jo vähän ihmetellytkin, kun se ei ole aiemmin sitä taitoa tajunnut :) Vanhemmat koiramme tykkäävät kesäisin ihan kauheasti möyrimisestä, joskus vähän liikaakin, niin onhan se kiva, että nyt tämä junnukin sen tajusi.
Matto ja koira samaa sävymaailmaa ;)
Tietokonehuoneessa eli miehen huoneessa on isommassa ikkunassa Artekin valkoiset Siena-verhot. Nekin ovat olleet meillä jo ennestään, edellisessä kodissa ne olivat keittiössä. Neutraalin värin vuoksi sopisivat melkein mihin vaan.
 


Yksi seinä on tapetoitu laivatapetilla. Vaikka en olekaan mikään beigen ystävä, tykkään enemmän harmaista sävyistä, tapetti sopii silti kivasti tähän huoneeseen. Mies on kova veneilijä, joten laivatapetti sopii hyvin teemansa puolesta. Ja onhan se hauska, sisustamisen ei tarvitse olla niin vakavaa :)
Alla vielä lähikuva tapetista höyrylaivoineen, ruoreineen ja kompasseineen. Tapettia olisi ollut myös sinisenä, mutta beige näytti enemmän karttamaisen vanhalta.

Huoneen nurkassa lojuu myös harmaa fatboy. Harmaa kiiltävähkö matto on kivan tuntuinen, koirat tykkäävät makailla siinä. Se oli meillä ennen telkkuhuoneessa.
Huoneeseen on jo ostettu uusi Muuton valaisin, mutta se odottaa vielä kattoon kiinnitystä paketissa.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköistä, persoonallinen tapetti mutta sopii varmasti veneilijälle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tapetti on luonnossa tosi kiva, vähän vanhan kartan tyylinen.

      Poista