tiistai 7. toukokuuta 2013

Eteiskuva ja suihkuhepulit

Meidän pikkupirpanamme on nyt 10 kuukautta vanha, se on kyllä ihana somelainen poika ;)  Se on mestari löytämään aina jostain ne kaikkein lyhimmät luunysät, vaikka aikamoisella tahdilla niitä liian lyhyitä roskiin heittelenkin. Nysä Pappelinalla todistaa asian todeksi.
Laatikoston vieressä oleva puppy sopii meille kivasti, koska se on vain vähän meidän koiriamme isompi ja kaikki koirammehan ovat puppyn tavoin valkovoittoisia. Puppy on ollut jossain sopivassa nurkassa kaikissa kolmessa omassa kodissamme, se sopii siis mielestäni hyvin ihan aikuisillekin.


Meillä oli edellispäivänä pesupäivä, pestiin kaikki pojat yksitellen. Kutsun chihuja itsepuhdistuviksi koiriksi, koska niitä ei tarvitse pestä kovin usein. Me pesemme nämä ehkä 1-3 kertaa vuodessa kokonaan, riippuen ihan tilanteesta. Edellisestä pesusta oli kyllä jo yli puoli vuotta, se oli joskus syksyllä. Vaikka pesuväli olisi kuinka pitkä, chihut tuoksuvat aina hyvältä, niiltä siis jostain syystä puuttuu se koiran haju. Saa tulla haistamaan, jos epäilyttää :)

"Ei kai taas tätä, justhan olin syksyllä pesulla!"


Vanhin chihumme ei näytä kovin tyytyväiseltä märän turkkinsa kanssa, vaikka sitä onkin jo kuivattu. Pesun jälkeen seuraa aina suihkuhepulit, kaikki koiran omistajat varmaan tietävät, mistä puhun. Hepulin jälkeen saattaa tulla kuvan kaltainen tylsistyminen, jonka jälkeen kömmitään peiton alle lämmittelemään.

Pesän raappiminen menossa suihkuhepulissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti