lauantai 15. kesäkuuta 2013

Muuton Myy-valaisin vihreänä ja Lokki-verhot sävy sävyyn

Veljeni sai keittiönsä kattoon Muuton vihreän Myy-valaisimen. Vihreä väri mustalla johdolla on Finnish design shopissa myytävää erikoiserää. Äitimme ompeli vielä ikkunaan kaveriksi Marimekon Lokki-verhot. Vihreät ovat täysin samaa sävyä ja muuten mustavalkoinen keittiö näyttää luonnossa tosi kivalta vihreillä piristyksillä.
Veljen asuntoon päätynyt perheemme vanha rahi sai myös uuden elämän, kun äitimme päällysti sen Artekin Siena-kankaalla. Päällinen istuu kuin hanska, eikä veljen tarvitse enää olla yhtä järkyttynyt kuin silloin, kun hän poisti vanhan vaaleanpunaisen päällisen ja alta paljastui alkuperäinen "mummukukkaverhoilu".
Huutonetistä löytyi hyvään hintaan kolme Muuramen hyväkuntoista laatikostoa. Laatikostot ovat oikeita tilaihmeitä, koska niihin mahtuu niin paljon tavaraa. Muurame on pop säilytyksessä.
Veljeni on oikea sisustusfriikki, hän on ulkoiseltakin olemukseltaan markopaanasmainen. Hän viettää työpäivänsä jälkeen jäävän luppoajan tutkien netistä, mitä uutta hän voisi asuntoonsa ostaa. Erityisesti suomalainen design on lähellä hänen sydäntään.
Jos joku uskoi  kolmen edellisen virkkeen sisällön, nyt on pakko paljastaa, että ei sellaisia miehiä oikeasti löydy ainakaan meidän perheestä. Oikeasti veljeni luultavasti istuisi olohuoneessaan Jyskin puutarhatuolissa, jos hän ei vähän saisi esimerkiksi minulta sisustusapua. Mutta pakko myöntää, että hänen kämppänsä on kyllä aika kiva poikamiesboksi. Pitää joskus ottaa siitä kuvia, joista näkee kokonaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti