torstai 25. huhtikuuta 2013

Nyt se on meilläkin - blogimatto

Ikean Stockholm Rand -mattoa ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua omaperäiseksi valinnaksi. Se on kuitenkin jo pitkään ollut mielessäni, koska se on mustavalkoisuudessaan jotenkin yksinkertaisen kaunis, mutta ei kuitenkaan tylsä. Kun viime viikon Ikean reissullamme niitä oli myymälässä paljon, päätin ostaa yhden meille.
Niin paljon mattoa en kuitenkaan ole ikinä halunnut, että olisin siitä ollut valmis maksamaan kymmeniä mattoja myyntitarkoitukseen hamstranneelle huutonet-myyjälle jopa Ikean hintaan verrattuna melkein kaksinkertaisen hinnan, kuten monet ovat tehneet. Eli nyt näitä saa taas ihan Ikeastakin, ja huhtikuun loppuun asti matoista saa myös 10 % alennuksen.

Sohva saisi olla vielä sellainen, että siinä pystyis löhöilemään telkkua katsoessa. Olen miettinyt esimerkiksi kahta Ikean Kivik-divaania vierekkäin, mutta niiden laatu vain vähän mietityttää. En halua, että sohva näyttää puolen vuoden päästä lytyssä olevalta vaahtomuovikasalta.
Sohvan väri voisi olla harmahtava, valkoinen olisi ehkä meillä liian arka väri.

Keltainen ja mustavalkoinen sopivat hienosti yhteen. Kuten kuvasta huomaa, nuorin chihummekin on aikoinaan ostettu sitä silmällä pitäen, että sen turkki sopii sitten tarpeen tullen blogimaton luonnonvalkoisiin raitoihin. No ehkä ei kuitenkaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti