keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mudanvärinen Pappelina Svea

Olen ollut Pappelina-fani jo monta vuotta. Ekan Pappelinan raitamattoni hankimme jo neljä vuotta sitten ensimmäiseen omaan kotiimme. Raitamatto on kyllä vieläkin käytössä, vaikka se on samainen matto, josta alemmassa kuvassa oleva koira pentuna pureskeli reunasta pienen palan pois. 
Pappelinan Svea-muovimatto mudanvärisenä sopii hyvin ruskeaan tai harmaaseen sisustukseen. Matto on kooltaan 70x90 cm ja se tuli meille vessan matoksi.



Matto on ihanan paksu ja sopivasti hohtavapintainen. Ei liikaa, mutta kuitenkin niin paljon, että hohdon huomaa. 






Vieressä on kolmemetrinen Vera-pallomattomme. Kuvassa ero ei tule täysin esille, mutta Svea on huomattavasti paksumpi kuin Vera-matto. Kude Sveassa on paksumpaa ja siten kuvio myös erilainen kuin Vera-matossa.
Vaikka Pappelinat ovat hintavia, niin ne ovat kyllä tosi monikäyttöisiä ja kestäviä. Kolmemetrinenkin matto mahtui hyvin pesukoneeseemme ja nämä kuivuvat pesun jälkeen hyvin nopeasti ihan talvellakin sisätiloissa.

Isällä ja pojalla oli eilen illalla vetoleikkitappelu pehmolelusta. Yritin saada kuvaa siitä, kun molemmat repivät lelua eri suuntiin. Kuvassa tilanne on kuitenkin jo ratkennut jostain kumman syystä pojan hyväksi

2 kommenttia:

  1. Pappelinan matot on kyllä huippuja! Täältäkin löytyy muutama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pappelinat on ihania, ne sopivat melkein mihin vain :)

      Poista