torstai 18. huhtikuuta 2013

Eläinkoe uusien tyynyjen kanssa

Testaajana toimii 10-vuotias uroschihuahua, testikohteena ovat uudet Maailman synty -tyynyt.  Hyvin näyttävät tyynyt kelpaavan ainakin nukkumiseen. Ostan aina koristetyynyjen sisälle Pentikin untuvatyynyt, ne pitävät hyvin muotonsa ja mikä parasta, koirat tykkäävät niistä kaikista eniten. Untuvatyynyn päälle on hyvä käpertyä nukkumaan, koska tyyny mukautuu täydellisesti pienen chihun alla. Ja joka päivä tyynyjen päällä nukutaankin jossain vaiheessa, vaikka muitakin nukkumapaikkoja olisi runsasti tarjolla. Katsokaa kuvia, eikö kuvissa näykin tyytyväinen chihu ja hienot tyynyt.

4 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana chihu täällä onkaan. Meillä asustaa myös samanrotuinen Hugo-koira :) Juuri eilen hänen touhustaan postailin blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanuus on meidän ykköskoira!
      Luinkin jo aiemmin Hugo-postauksen, kuten olen muutkin kirjoituksesi lukenut siitä asti, kun aikoinaan Valkoinen harmaja -blogista linkin kautta päädyin blogiisi :)

      Poista
  2. IHANA! Meillä on sohva ikkunan edessä ja juuri tyynyjen päältä on pikku-chihujen hyvä katsoa pihalle ja mikäli piha on hiljainen, sitten voi vahtimisen välissä ottaa myös pikku torkkuja pehmeillä tyynyillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, meillä on myös sohva ikkunan edessä, koska chihuilla on oltava paikka, jossa ne voivat kyttäämisen välissä levätä :)
      Chihut ja sisustus kuuluvat saumattomasti yhteen, koirat pitää ottaa kaikessa huomioon, vaikka se ei aina johdakaan kaikkein esteettisimpään tulokseen :D

      Poista