lauantai 22. helmikuuta 2014

Ikea Storjorm peili integroiduilla led-valaisimilla

Wc-remonttimme alkaa olla valmistunut ja lopputulos on aivan toivomamme kaltainen. Vielä kaksi viikkoa sitten vessa oli vanhassa kuosissaan ja näky ei todellakaan ollut mikään ilo silmälle. Kun siivoukset on saatu kunnolla tehtyä, laitan esille ennen ja jälkeen kuvat.
Alla olevassa kuvassa näkyy Ikean uutuus, Storjorm-peili, joka toimii samalla valonlähteenä esimerkiksi meikkausta varten. Valo on sävyltään pehmeän valkoinen ja juuri sopiva. Peilin olisi voinut asentaa myös pystyasentoon, mutta vaaka-asennossa se sopi paremmin metrin levyisen allaslaatikoston päälle.

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ;) Peili oli kyllä hyvä ostos ja silloin, kun poikkesimme Ikeassa hakemassa kalusteet, siellä oli näistä juuri sopivasti alennuksiakin.

      Poista
  2. Tähän en ole törmännytkään. Hauska uutuus ja näyttää hyvältä teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo peili on erityisen kaunis juuri valot päällä, peiliin tuleekin aina nykyään laitettua valot ennemmin kuin kattovalaisimeen.

      Poista
  3. Olen harkinnut kyseisen peilin ostoa, mutta mietityttää tuon valaistusteho. Eli onko riittävän kirkas, että näkee kunnolla meikata ja kaivaa roskat silmistä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valo on mielestäni juuri sopivan sävyinen meikkaukseenkin ja ihan riittävän kirkas ainakin minulle meikkaukseen. Meillä on kyllä wc:ssä kattovalaisinkin, mutta en laita sitä ikinä päälle, vaan peilin valo riittää. Jos olet tottunut oikein kunnon meikkivaloihin, jotka jäljittelevät luonnonvaloa, niin sitten voi olla, että peilin valo ei ole riittävä. Mutta itse olen jo helmikuusta asti meikannut pelkästään peilin valossa ja olen ollut siihen tyytyväinen.

      Ja yleisarviona voisin peilistä sanoa, että olen ollut siihen hyvin tyytyväinen. Mielestäni siinä on hinta-laatusuhde oikein hyvä ja se on kauniin moderni peili.

      Poista
  4. Millainen operaatio peilin asennus oli sähkötöitä ajatellen? Saiko helposti kytkettyä itse/oliko esim. pistoketta jolla saisi suoraan kytkettyä?

    VastaaPoista