maanantai 6. tammikuuta 2014

Chihulauma päikkäreillä

Äsken tuli yhtäkkiä aivan hiljaista, ja olohuoneeseen kurkattuani huomasin, että kaikki chihut olivat käyneet samaan aikaan päikkäreille. Ne näyttivät niin söpöiltä uinuessaan, että oli pakko napata pojista muutama nukkumiskuva.

Linumin pellavatyyny saa ryttääntyä sivumpaan, kun herra päättää ottaa päiväunet leopardikopassaan.
 Huomatkaa kuvan oikealla puolella märät korvakarvat, tämä poika on oikea nautiskelija ja saakin joka päivä moneen kertaan korva- ja silmäpesut jommalta kummalta karvaiselta hoitajaltaan.
Leopardikoppa on itse asiassa ostettukin juuri siinä nukkuvalle chihulle pentuna. "Pennulla" on tällä viikolla synttärit, kun se täyttää neljä vuotta.

Sohvan toiseen päähän kyttäyspaikalleen oli nukahtanut meidän vanhin chihumme. Tätä pientä jääkarhuvauvaa me etsimme vuonna 2002 suunnilleen puoli vuotta, ennen kuin viimeinkin löytyi pentue, josta me saimme omamme. Chihut olivat silloin vielä harvassa täällä Suomessa ja pentuja joutui odottamaan, nyt tilanne on tietysti aivan toisin päin.


Lauman junnu ei ollut jäänyt nukkumaan samalle sohvalle muiden kanssa, vaan se oli mennyt nukkumaan telkkuhuoneeseen Svenskt Tennin norsutyynyjen päälle.Tämä poika on oikea riiviö, mutta superihana sellainen.


5 kommenttia: