sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Erittäin vanha pärekori

Kuvissa oleva pärekori on kuulunut henkilölle, joka oli syntynyt  vuosisadan vaihteessa. Siinä lukee molemmin puolin hänen omatekoinen allekirjoituksensakin. Kori on erittäin hyväkuntoinen, vaikka se on todella vanha. Korissa pystyisi kantokahvojen ansiosta kantamaan painavampaakin kuormaa.

Pesin korin edellispäivänä ja kokeilin sitä olohuoneeseen, kun se oli kunnolla kuivunut ilmalämpöpumpun alla. Koriin sopisi hyvin esimerkiksi ylimääräiset torkkupeitot tai sohvatyynyt.
Kori ei kuitenkaan ole (vielä) minun, vaan raaka äitini laittoi ainoan tyttärensä ainoastaan pesemään pärekorin, jonka jälkeen hän luultavasti ottaa sen julmasti takaisin itselleen.
Vanha pärekori on kyllä hieno, ja se sopii kivasti modernimpaankin sisustukseen.





6 kommenttia:

  1. Hyvin on kori säilynyt ja sopisi kivasti sisustukseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kori on kyllä ihana jo pitkän historiansakin vuoksi. Voi olla, että joudumme vielä vääntämään siitä kättä äitini kanssa :D

      Poista
  2. Onpas se hieno ja tuo tosiaan mukavaa tunnelmaa moderniin sisustukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vanhat tavarat ovat aina olleet mielestäni kiehtovia ja pieninä ripauksina ne tuovat persoonallisuutta kotiin :)

      Poista
  3. Oi, että mitä ihanuuksia teidän kodista löytyykin. Ehdottomasti täytyy jäädä lukijaksi :) Mukava kun jätit kommenttia niin löysin minäkin tänne :=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, kun jäit lueskelemaan!
      Sinun blogiasi olenkin lukenut jo pitkään, se oli aikoja sitten parin ensimmäisen blogin joukossa, joita aloin lukea :)

      Poista