maanantai 15. heinäkuuta 2013

Virkattu päällinen nahkarahille valmis

 Pyöreän nahkapallin virkattu päällinen on vihdoinkin valmis! Tein päällistä joskus keväällä päälliosan verran, mutta vasta suunnilleen viikko sitten jatkoin urakkaa ja tein sen viimeinkin tauon jälkeen loppuun. Hyvä siitä tuli, ja rahi on kätevä telkkuhuoneessa elokuvia katsellessa.


Verso Designin pärekori joutuu ehkä koirien lelukopaksi nyt, kun virkkausurakka päättyi.
Chihu sohvan nurkassa ei häiriintynyt kuvausoperaatiosta nukkuessaan Svenskt tennin norsutyynyjen päällä.


4 kommenttia:

  1. Nätti päällinen, oot taitava! Noi norsutyynyt näyttää pehmosilta:-)


    mylifedoglife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen muutamaa viime aikojen virkkausta lukuun ottamatta virkannut viimeksi ala-asteella sen jonkun pakollisen käsityön. Eli kuka tahansa osaa kyllä tehdä tuollaisen, mutta ei se ihan yhden illan aikana valmistu.
      Norsutyynyjen pehmeys perustuu sisällä oleviin Pentikin untuvatyynyihin, koirat tykkäävät :)

      Poista
  2. Onpa tuossa rahissa ollut varmaan valtava työ. Kaunista käsityötä. Näistä nyt muodissa olevista kudekoreista en ole innostunut, minusta matonkude sopii juuri tuollaisiin suuriin töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän siinä työtä oli, jos olisin joka ilta tehnyt telkkua katsellessa vähän, niin päällinen olisi varmaan parissa viikossa valmistunut.
      Tykkään kyllä itse siitä ihan kauheasti, siinä on hyvä istuakin, koska se pysyy varmasti pystyssä. Ja hienoutta lisää tietysti se, että on itse kovalla vaivalla saanut jotain näkyvää aikaiseksi :)

      Poista